Connect with us

8ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος: Τα… κλειδιά στον Αρχοντάκη

Published

on

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Άγιο Ιερόθεο με τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης να αποτελούσε να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Ήδη αυτό έγινε, αφού οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γιώργου Αρχοντάκη στην τεχνική ηγεσία.

Μετά από επαφή που έγινε, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και πλέον ο ικανότατος κόουτς καλείται να οδηγήσει το σύλλογο των δυτικών προαστίων στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του Αρχοντάκη ήταν το Αιγάλεω, ενώ έχει περάσει ακόμη από Πανθηραϊκό, Αργοναύτη, Ατρόμητο Πειραιά, Άγιους Ανάργυρους, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακό Λαυρίου και Αστέρα Βάρης έχοντας πανηγυρίσει και μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με τους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

“Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Αρχοντάκη στη θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος προπονητής απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης, αφού, το project της ομάδας τον βρήκε σύμφωνα, δίνοντας τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.

Τελευταίος σύλλογος που εργάστηκε ήταν το Αιγάλεω, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν πέρυσι όντας στο τιμόνι του Πανθηραϊκού.

Ο ικανότατος και ανερχόμενος κόουτς έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο στις ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, γεγονός, που μας κάνει σαν σύλλογο να πιστέψουμε στις -αδιαμφισβήτητες- δυνατότητες του και στο γεγονός ότι θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Πέρα από την ιστορική ομάδα του Αιγάλεω και τις δυο θητείες που είχε σε Πανθηραϊκό έχει περάσει από Αργοναύτη, Ατρόμητο Πειραιά, Άγιους Ανάργυρους, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακό Λαυρίου και Αστέρα Βάρης έχοντας πανηγυρίσει και μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με τους “κυανόλευκους”.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αρχοντάκη στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.