Connect with us

Γ Εθνική

Άγιος Νικόλαος – Εθνικός 1-3

Published

on

Με επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις ο Εθνικός πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του ΑΟΑΝ, κερδίζοντας με 1-3. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ πιάνοντας και πάλι τα υψηλά στάνταρ απόδοσης τα οποία παρουσίασαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του φετινού μαραθωνίου κυριάρχησαν απόλυτα έναντι του Αγίου Νικολάου. Χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους που αν και είχαν άμεση ανάγκη τους βαθμούς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των “κυανολέυκων”.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Εθνικό ήταν οι Σπύρος Γεωργούσης και Γιάννης Ντινιωτάκης. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ, άνοιξε το σκορ και σφράγισε το διπλό με το (0-3). Ο δεύτερος επέστρεψε στην ενδεκάδα και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας πριν κλείσει το ημίχρονο σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων και στην επανάληψη με άλλο ένα γκολ σφράγισαν το διπλό.Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 πέντε λεπτά πριν την εκπνοή.

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι (75′ Τσιλεδάκης), Χριστογιάννης, Μουστάκης, Καρλίτος (61′ Φουκαράκης), Πήλιος (46′ Κατσικοκέρης), Καμαρά, Νοκάι (61′ Μαρινάκης), Σένκα, Αποστολόπουλος

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Β. Παπαγγέλης, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς (75′ Θεοδώρου), Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης (75′ Σεκούμπα), Πολύζος, Γεωργούσης (82′ Λαμάι), Αντωνίου (64′ Μακρυγιάννης), Σκεντεράι (64′ Τσιάβος).

ethnikosfc.net