Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Άγρια Δύση…στην Γκορυτσά 3-3 στο Απόλλων Ποντίων – ΠΑΟΚ Μάνδρας

Κάλεσε την Αστυνομία ο ρέφερι για την ασφαλή του έξοδο από το γήπεδο!!!  

Published

on

Άκρως επεισοδιακό κατέληξε στα τελευταία λεπτά του το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και τον ΠΑΟΚ Μάνδρας  με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Λάμπρου να καλεί όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα την Αστυνομία για την ασφαλή του έξοδο από το γήπεδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 92’ ο Απόλλωνας πραγματοποίησε το 3-2  και ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας κ. Λιαϊλιάς όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι της αναμέτρησης πανηγύρισε με ανάρμοστη συμπεριφορά στον πάγκο των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα και την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Στα ελάχιστα λεπτά χρόνου αναμέτρησης και στο 96΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζεϊτινίδη που μετέτρεψε σε γκολ ο Μιχαηλίδης με εύστοχο κτύπημα ισοφαρίζοντας σε 3-3 και βάζοντας «φωτιές» στην εξέδρα, στο σημείο αυτό αποβλήθηκε  ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Παπακωνσταντίνου για εξύβριση στον προπονητή των γηπεδούχων .

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Λιαϊλιάς και  Παπακωνσταντίνου ήρθαν στα χέρια… σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα και παράλληλα υπήρξε και είσοδο φίλων της γηπεδούχου ομάδας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με την ένταση να παίρνει μεγαλύτερη διάσταση.

**Στο αγωνιστικό κομμάτι  που εκ των πραγμάτων πέρασε σε δεύτερη μοίρα ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 9΄με τον Αθανασιάδη που σκόραρε για το (1-0) και δέκα λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τσιανάκα (1-1).

Στο δεύτερο μέρος   και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να μπουν μπροστά στο σκορ όταν ο Μπουρντένης σημείωσε το (2-1) αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε εκ νέου με τον Τσιανάκα σε (2-2). Στο 92’ ήταν η στιγμή που ο Ατματσίδης πραγματοποίησε το 3-2 για να δώσει την σκυτάλη σε γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής.

 

Απόλλων Ποντίων: Τσούλφας, Παπαδόπουλος(46′ Λάσκος), Χαλκιόπουλος, Κουραβέλας, Πετσίτης, Κουλλόλι, Μαυράκης, Αλίκια(71′ Πουρουζίδης), Μπουρντένης, Ατματσίδης, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ Μάνδρας: Μολνταβάν, Τεπέτωβ, Δανιηλίδης(68′ Χωραβάτης), Μιχαηλίδης, Στυλίδης, Ζεϊτινίδης, Χιονίδης, Τζανέτος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας(89′ Σιδηρόπουλος), Μπόνος.