Connect with us

Γ Εθνική

Άγριο ξύλο και διακοπή στο Πανθρακικός – Εθνικός

Παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπράγησε στον ποδοσφαιριστή Γεωργούση (φωτό)

Published

on

Άγριο ξύλο και συμπλοκές ποδοσφαιριστών και παραγόντων ήταν η αιτία που ο ρέφερι της αναμέτρησης Χορόζογλου διέκοψε το παιχνίδι  Πανθρακικός-Εθνικός για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα δυνατό μαρκάρισμα του  του  Ζωγραφάκη στο 43′ ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Στο σημείο εκείνο υπήρξε γενική σύρραξη και απίστευτη ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων  ο Σπύρος Γεωργούσης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.  Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός είχε προηγηθεί στο σκορ στο 30′ με τον Αντωνίου (0-1)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Χουάν Λαρέα, Σαπνάρας, Σμάλης, Ιβάν Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Πεχλιβανόπουλος, Παυλίδης, Βάσκος, Γκουτσίδης.

Εθνικός Πειραιώς (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Χρούστινετς, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου.

*****Η αποστολή του Εθνικού θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στο Ελευθέριος Βενιζέλος.