Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Άγριο ξύλο στα Μέγαρα, 2-3 στο 92′ η Νέα Πέραμος τη Μικρασιατική

Published

on

Τα σοβαρά και θλιβερά επεισόδια που εξελίχθηκαν στα Μέγαρα υποσκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι ανάμεσα σε Μικρασιατική με τη Νέα Πέραμο, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο 92′ με 3-2.

Σε μια αναμέτρηση που μέχρι το 92′ δεν είχε κουνηθεί φύλλο, και αγωνιστικά ήταν ένας αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου, δυστυχώς  κάποιοι χάλασαν το όλο κλίμα, γυρνώντας το ποδόσφαιρό μας σε άλλες εποχές….

Αναλυτικά τι έγραψε ο διαιτητής Βάτσιος στο φύλλο αγώνος:

“Στο 51΄του αγώνα οπαδοί με διακριτικά  της ομάδας της Νέας Περάμου πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ένα μπουκάλι (500 ml) γεμάτο με νερό, χωρίς να χτυπήσει κάποιον.

Στο 92′ μετά την επίτευξη του τέρματος από την ομάδα Νέα Πέραμος, οπαδός που καθόταν σε σημείο της εξέδρας και η πλειοψηφία αυτών κατά τη διάρκεια του αγώνα υποστήριζαν τη Μικρασιατική πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό (500 ml) προς το μέρος και εντός αγωνιστικού χώρου των ποδοσφαιριστών της Νέας Περάμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή Δουκάκη ρίχνοντάς τον στο έδαφος για περίπου δύο λεπτά καθώς ζαλίστηκε. Εν συνεχεία, οπαδοί της Νέας Περάμου προπηλάκησαν οπαδούς τη Μικρασιατικής και συγκεκριμένα αυτόν που έριξε το μπουκάλι. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οπαδών τα γεγονότα στην εξέδρα εξομαλύνθηκαν κατόπιν πεντάλεπτης προσωρινής διακοπής, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, καθώς ο παίκτης της ομάδας Νέας Περάμου Δουκάκης δεν τραυματίστηκε και συνέχισε κανονικά το υπόλοιπο του αγώνα.  Ουδεμία άλλη παρατήρηση”.

Όσον αφορά το μεγάλο ντέρμπι, η Νέα Πέραμος έκανε μια σπουδαία νίκη, με ανατροπή στην ανατροπή, απέναντι στην ψυχωμένη Μικρασιατική και έπιασε ξανά τον Βύζαντα Μεγάρων προσωρινά στην κορυφή.

Η ομάδα του Χάρη Κοπιτσή πήρε το προβάδισμα με τον Τοπτίδη στο 17′. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και “χτύπησαν” με το γνωστό επιθετικό δίδυμο. Ο Μπαγδάτογλου ισοφάρισε στο 21′, για βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χάρη Κουστέρη ο Μάκρας στο 50′.

Στη συνέχεια η Νέα Πέραμος πίεσε και προσπάσθησε απεγνωσμένα να γυρίσει το ματς παίρνοντας ρίσκα. Ισοφάρισε με τον Τοπτίδη στο 68′, με την Μικρασιατική στο τελευταίο δεκάλεπτο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει εκείνη το παιχνίδι.

Τελικά όμως στο 92′ “μίλησε” ο φετινός MVP της Νέας Περάμου, ο Δουκάκης, ο οποίος με το 21ο φετινό του γκολ, χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ή διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου κρίνεται ακριβοδίκαιη, δεδομένου ότι είχε να κάνει με έναν αγώνα ειδικών συνθηκών και διαχειρίστηκε με την εμπειρία του όλες τις καταστάσεις που προέκυψαν.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Βανδώρος, Μήτσος Α.(55′ Σταφάι), Κήττας, ‘Εβερετ, Γαλανός, Μήτσος Δ., Μπαγδάτογλου, Γεωργακής, Μάκρας(90′ Παπανικολάου), Τούσης(46’ Χατζής), Στραράκης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Πνευματικάκης, Δράγασης, Ζουμπλιός(54′ Σεβαστής), Πατσιονίδης, Γεωργιάδης, Τοπτίδης, Κοκόσι(80′ Γκελάι), Τσακάι(44′ Μπαρδής), Δουκάκης, Καμπόλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ