Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγριο ξύλο στο Άγιοι Ανάργυροι με Χαραυγιακό

Published

on

Ξύλο και των…γονέων  σε αποδυτήρια και κερκίδα έπεσε στο τέλος του αγώνα Άγιοι Ανάργυροι με Χαραυγιακό που έληξε ισόπαλο 1-1.

Όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το γήπεδο στις 19:50, περίπου μιάμιση ώρα δηλαδή μετά τη λήξη του αγώνα και με τη συνοδεία αστυνομίας, αφού αναφέρουν πως δέχτηκαν επίθεση στα αποδυτήρια από ανθρώπους που δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται εκεί, όπως και οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής στην κερκίδα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αβίντογλου για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 53΄με σουτ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχή.

. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν με τη σειρά τους να φύγουν με τη νίκη, αφού ο Αβίντογλου έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα (98’).

Στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Βυζανιάρης πάνω στον Μπουγάτσια με τον πρώτο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Τέλος στο 69′ το ματς διακόπηκε για δέκα λεπτά αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Σαράντη που χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση που είχε με τον Κορρέ. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε.

Διαιτητές: Αντωνίου  Γεωργαράκος, Απτόσογλου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης (79’ λ. τρ. Γελάρδος), Βυζανιάρης, Τσιγαρίδας, Μιστρίδης, Κοκότης, Βαλσάμος, Καλόγριας, Τσίμος, Δημαράς (63’ λ. τρ. Τουμάσης), Πλεξίδας, Παπανικολάου (87’ Σερδενές)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Παγίδας (46’ Παναγόπουλος), Μπιρμπίλης (69’ Μπίτιλης), Ντακόβ (46’ Ράμμος), Μπουγάτσιας, Κορρές, Σκούρας, Παπαδόπουλος, Αβίντογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply