Connect with us

stoplekto

Άγριο ξύλο στο Κριός- Πανελευσινιακή Ένωση

Νίκησαν 1-0 οι φιλοξενούμενοι

Published

on

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Κριού- Πανελευσνιακής Ένωσης που έληξε με νίκη 1-0 των φιλοξενούμενων.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες, δεκάλεπτη διακοπή και αποβολή ποδοσφαιριστή που επιχείρησε να συμπλακεί με φιλάθλους.

Η νίκη της Πανελευσινιακής Ένωσης με γκολ του Κόρμαλη στο 90΄περνά σε δεύτερη μοίρα για τον αγώνα που διακόπηκε στο 72′ από τον διαιτητή Μπούρδο για 10 λεπτά . Στο σημείο αυτό αποβλήθηκε ο Λιανός του Κριού που επιχείρησε να ανέβει στην εξέδρα για να συμπλακεί με φιλάθλους που ήδη διαπληκτίζονταν μεταξύ τους .

Στη λήξη ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων επιτέθηκαν και κτύπησαν αντιπάλους τους υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκαν. Οι Ελευσίνιοι κατήγγειλαν την επίθεση ενώ οι του Κριού θεωρούν υπαίτια τη διοίκηση της Πανελευσινιακής Ένωσης.

ΚΡΙΟΣ: Μαστροκωστόπουλος, Τόλας, Σίνος, Λιανός, Μποφιλάκης, Πολυχρον ιάδης( 46′ Ασβεστόπουλος) Μασμανίδης, Κινίρης( 61’΄Βάντζος) ,Λαζαρίδης , Χρυσανθόπουλος, Βαλμάς( 77′ Ντάντος)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ : Ρουμελιώτης ,Αξιώτης, Μούχο, Ιατρού , Κουβίδης Γκίνης, Βάσης( 89’Τσιτλακίδης) , Κόρμαλης, Κονόμι( 83′ Βλαχόπουλος) , Κατσάφαρος( 79′ Παντελίδης) , Μπέλσης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply