Connect with us

stoplekto

Άγριο ξύλο στο Σκορπιός Φυλής- Κριός Ασπροπύργου- Παίκτης αποπειράθηκε να χτυπήσει με πέτρα…..

Published

on

Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει το αγωνιστικό κομμάτι ανάμεσα στον Σκορπιό Φυλής και τον Κριό Ασπροπύργου, καθώς τα σοβαρά και βίαια επεισόδια που εξελίχθηκαν επισκίασαν δυστυχώς την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ο διαιτητής Φίτσας στο 86’ διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι για πέντε λεπτά, καθώς δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, η οποία έληξε με την παρέμβαση αξιοματούχων των σωματείων. Μετά το τέλος της ένταση ο διαιτητής απέβαλε τον Γιαϊλίδη(Κριός), καθώς χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης(χαστούκι). Ακόμα απέβαλε από τον Σκορπιό τους Ντόκα( εξύβριση αντιπάλου) και τον αναπληρωματικό Αυγουστή, ο οποίος γρονθοκόπησε αντίπαλο στον αυχένα. Ο τελευταίος μετά  την υπόδειξη της κόκκινης κινήθηκε απειλητικά στον διαιτητή τον οποίο εξύβρισε.

Ο Γιαϊλίδης κατά την αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα.

Μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος,  ο Γιαϊλίδης επιτέθηκε σε αντίπαλο και τον γρονθοκόπησε. Ακόμα, ο ποδοσφαιριστής του Σκορπιού  Αυγουστής αποπειράθηκε να χτυπήσει με πέτρα αντίπαλό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς σταματήθηκε από παράγοντες και των δύο ομάδων.

Για την ιστορία ο Σκορπιός πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Λέλου 71’.
Πλέον αρκετή δουλειά θα έχει η Πειθαρχική Επιτροπή τη ΕΠΣΔΑ για την «μοίρα» των τριών ποδοσφαιριστών, όπου ο πέλεκυς σίγουρα θα είναι βαρύς…..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Τράλος(90’ Δεδούσης), Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Μπήκας, Κάσο(81’ Μαρπίνης), Μαυρίδης(62’ Ντόκα), Λέλος, Παγώνης, Γκούμας(76’ Κίτσας).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Πασαλίδης, Μιχηλίδης(46’ Σεϊταρίδης), Πέππας, Γιαϊλίδης, Παπασπυρόπουλος, Παναγιώτου, Λακάι, Βαλμάς(77’ Λειβαδάς), Τόλας, Χαϊντούτης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ