Connect with us

Γ Εθνική

Άδικη ήττα για Προοδευτική 3-2 ο Ελλοπιακός

Published

on

Δεν τα κατάφερε η Προοδευτική καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον Ελλοπιακό και πλέον αναγκάζεται να ξεχάσει γρήγορα την ήττα αυτή και να διεκδίκηση την παραμονή της στην συνέχεια με τις όποιες ελπίδες της αντιστοιχούν.

Στο 14’ ο Μάκο σκόραρε για το 0-1 με τους «βυσσινί» να ισοφαρίζουν στο 19 όταν ο Λαζαρίδης με προβολή παραβίασε την εστία του Κυριατζή (1-1).

Στο 22’ ο Μάκο και πάλι βρήκε τον τρόπο να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (1-2) και στο 35’ ο Σταθόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ελλοπιακού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως με τους Δρόση και Τσακίρη, και ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σταθόπουλος στο 78’ όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης Ωραιόπουλος υπέδειξε την παράβαση σε χέρι αμυντικού που αμφισβήτησαν έντονα οι Βοιωτοί.

Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια πάλεψαν για το γκολ της νίκης που ήρθε στο 88όταν ο Μεγάλος που πέρασε ως αλλαγή με αρκετή δόση τύχης νίκησε τον Χαλκίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 που «πάγωσε» τον Κορυδαλλό.

Προοδευτική: Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Ξυγκάκης (46′ Παπαγεωργίου), Ανδρεόπουλος (46′ Ξενοπανάγος), Νικολόπουλος, Θεοδωρίδης (67′ Γαβράς), Μαγκάκης, Τσακίρης (84′ Καράβολος), Λαζαρίδης, Σταθόπουλος, Πετράκης (23’ λ.τρ. Δρόσης).

Ελλοπιακός: Κυριατζής, Αχείμαστος, Παπαγεωργίου (58′ Σπανός), Βιέννας, Τσέλος, Χασάι, Ρεσβάνης, Μάκο (67’ Μεγάλος), Μπρούνο (53’ Καλλαμπόκας), Χατζηλάμπρος, Ριζάι.