Connect with us

6ος Όμιλος

Άκαρπη και η τρίτη προσπάθεια για διοίκηση στον Παναρκαδικό

Στο βάθος πρωτοδικείο 

Published

on

Άκαρπη αποδείχθηκε και η τρίτη σερί διαδοχική προσπάθεια εκλογής νέας διοίκησης στον Παναρκαδικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου με τα χρονικά όρια και τα περιθώρια να στενεύουν.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα ενώ κανείς ενδιαφερόμενος δεν προέκυψε από την Συνεδρίαση της Τετάρτης με το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης να δίνει νέα παράταση διακόπτοντας την διαδικασία.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την σύγκλιση νέου συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου  και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να διεξαχθούν οι απαιτούμενες και προβλεπόμενες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος.

Σε περίπτωση που ούτε την Δευτέρα 15 Ιουνίου δεν προκύψει νέα διοίκηση τότε βάση καταστατικού (τρίτη συνεδρίαση χωρίς να βγει διοίκηση) τότε το σωματείο θα στραφεί αναγκαστικά και όπως ορίζει ο νόμος στο πρωτοδικείο όπου αυτό θα τρέξει τις διαδικασίες.

Έτσι λοιπόν η Δευτέρα 15 Ιουνίου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο όπως φαίνεται για τον Παναρκαδικό και αποκτά την δική της ξεχωριστή σημασία μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση την δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Γενική Συνέλευση έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης αλλά με πλήρη σεβασμό προς το σωματείο και την ιστορία του εξαντλεί όλα τα περιθώρια και παράλληλα στέλνει το μήνυμα και χτυπάει καμπανάκι αναφορικά με τις διεργασίες για τις εκλογές και την νέα διοίκηση.

Πηγή – arcadiaportal.gr