Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλλη μια νίκη ο Ιάσονας

Published

on

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και επιβεβαιώθηκε ξανά σήμερα στο Ίλιον όπου επικράτησε με 1-0 του Ρουφ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν μεγάλη ευκαιρία σε φάουλ του Φωτόπουλου στο 25′. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι ανέβασαν την απόδοση τους, έχασαν ευκαιρίες με τους Μανδαμαδιώτη και Ηρακλή Βασιλάκο ενώ στο 58′ ήρθε το 1-0 με οβίδα του Μιχαλόπουλου εκτός περιοχής που καρφώθηκε στο ”Γ” του Κουνάδη. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους έως το τέλος ενώ στο 75′ στάθηκαν τυχεροί αφού το δυνατό σουτ του Φωτόπουλου σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Έτσι, ο Ιάσονας έφτασε ένατος με 30 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟ έμεινε δωδέκατος με 25 πόντους.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Νιδριώτης, Σταύρογλου.

Ιάσονας (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ψήλος (62′ λ.τρ. Μάρος), Βασιλάκος Β, Μπαλαρής, Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Γεγές (90′ Λαχάς), Βασιλικός (46′ Φακίνος), Τσάτσας, Ξενάκης.

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Ακαρέπης, Καραμπάς, Βαμβακερής, Φωτόπουλος, Ρίζος (88′ Μαυρέλης), Κώτσι (63′ λ.τρ. Κολοφώτης), Λεπτάκης (70′ Χατζημιχάλης), Τομπουλίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply