Connect with us

4ος Όμιλος

Άλμα παραμονής για Εθνικό Πειραιά

Published

on

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην Γ’ Εθνική σημείωσε ο Εθνικός Πειραιά ο οποίος πέρασε από τον Κρουσώνα επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟΚ με 2-1. Οι κυανόλευκοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον επτά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Στο 46′ ο Σούφλας εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Μακρή και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κόλλια γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό όμως οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και στο 68′ κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Ταβλαδωράκη με απευθείας κόκκινη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δωροβίνης ο οποίος έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στον Εθνικό. Στο 83′ οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι και πάλι όταν σε εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα ο Μαυρομάτης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 86′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Εθνικού πηρε ο Παυλάκης αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαγκαράκη καθώς θεωρούν ότι κακώς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη ο Ταβλαδωράκης ενώ φωνάζουν για δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν. 

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κόλλιας,Μασέλης,Χαρίσης, Φυσαράκης, Ταβλαδωράκης, Μαυρομμάτης, Μπάτσι, (90′ Βατσινάς) Γούλας (55′ Βαρούχας), Τριανταφύλλου, Κρίτσας (86′ Τσίκας), Σκουτέλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης ,Μακρής, Κουκούλης, Σταφσουλάι (68′ Λύγκος) ,Σαμιώτης, Σούφλας (46′ Λεωνιδόπουλος), Παυλόπουλος, Δωροβίνης, Υφαντής (87′ Μπένα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply