Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Άλμα πρόκρισης η ΑΕ Μοσχάτου 4-0 την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα

Published

on

Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε με 4-0 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και ουσιαστικά είναι ήδη από τώρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά αφού ο επαναληπτικός αγώνας θα είναι τυπικής διαδικασίας .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με πλασέ του Σαπαλίδη μετά από σέντρα του Στούπη .

Οι Αμφιαλιώτες  πάλεψαν το παιχνίδι  και το τελικό σκορ θεωρείται βαρύ γι’ αυτούς . Σίγουρα άξιζαν καλύτερη τύχη .Στο 29’ μάλιστα θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αλλά το φοβερό σουτ του Βάσσου απέκρουσε σε κόρνερ  με υπερένταση ο Αθανασόπουλος .

Αντί να γίνει το 1-1 , στο 34’ ο Νιζάμης «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας .

Στην επανάληψη η ΑΕ Μοσχάτου  διατήρησε πλήρως τα ηνία του αγώνα και στο 52’ ο Σαπαλίδης και πάλι με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του  σκορ σε 3-0 .

Στο 57’ μόνος του ο Σπανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μεϊμάρογλου που απέκρουσε σωτήρια.

Στη συνέχεια είχαμε από ένα ακυρωθέν γκολ για κάθε ομάδα . Στο 68’ του Σαμλίδη με υπόδειξη του βοηθού Χρηστάκου  και στο 82’ του Σαπαλίδη με υπόδειξη του έτερου βοηθού Γιαννίκου .

Στο 90’ ο Πολυχρονίδης ανέτρεψε τον Μπόλη και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζάκης γράφοντας το τελικό 4-0 .

Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου. Ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου. Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Στεφανής, Σιδηρόπουλος( 71’ Ντούνιας) , Νιζάμης( 56’ Δρυμούσης) , Χατζάκης, Σαπαλίδης( 84’ Μπόλης) Σπανός , Στούπης.

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μεϊμάρογλου, Καρασάββας( 63’ Κασδοβασίλης) , Σαμλίδης, Βιδάλης, Σταμπούλογλου , Χατζημελετιάδης, Τσορτανίδης ( 58’ Παπαδόπουλος) Γκιάτης. Βάσσος( 58’ Πολυχρονίδης), Πέρρος( 71’ Μανουλίδης) , Κουλουριώτης .