Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλμα σωτηρίας για το Χαλάνδρι, «βουλιάζει» ο Ιάσονας

Published

on

Μεγάλη νίκη για το Χαλάνδρι που επικράτησε 3-0 του Ιάσονα Ιλίου εντός έδρας. Οι ‘πράσινοι’ ήταν ανώτεροι και πιο έτοιμοι για το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο που τους ανεβάζει στην ενδέκατη θέση έχοντας 24 βαθμούς μαζί με τους Διάνα Ηλιούπολης (ματς λιγότερο) και Πεύκη. Αντίθετα, το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα παρέμεινε 14ο έχοντας αριθμώντας 20 πόντους.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 28′ ο φορμαρισμένος Σκούμας με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Ο Τσίτσαρης απέβαλε το άγχος των γηπεδούχων στο 36′ με πλασέ εντός περιοχής αξιοποιώντας την ασίστ του Μπιζά για το 2-0. Το τελικό 3-0 που δίνει, πλέον, άλλον αέρα στο σύνολο του Δήμου Τσιμιλιώτη ήρθε στο 77′ χάρις τον Αχιλλέα Κατσιούλη, ο οποίος πλάσαρε τον Μητρούση ύστερα από ασίστ του Πατσιαβούρα. Όσον αφορά τους ‘κυανόλευκους’, συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον ‘Γολγοθά’ τους, ώστε να σώσουν την παρτίδα της παραμονής για ακόμα μία χρονιά.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Καρατζίκας Α., Λιαμπότης Μ.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα (77′ Χατζηγρυπάρης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (73′ Κατσιούλης Α.), Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας, Μπιζάς, Σκούμας (73′ Καγιώργης).

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46′ Παπαμιχαήλ), Βασιλάκος Β., Δήμος, Χαλιάσος (60′ Κωνσταντόπουλος Α.), Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Αγγελόπουλος Στρ. (46′ Λουκάκης), Καραμίντζας, Καριατλής.