Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλωσε την Αγία Παρασκευή ο Χαραυγιακός

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη 3-0 για τον Χαραυγιακό κόντρα σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Αθήνας, όπως η Αγία Παρασκευή. Οι ‘νερατζούρι’ πραγματοποίησαν σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο και απλούστευσαν την κατάσταση απέναντι σε μια Santa που είχε μεν απουσίες, αλλά στο πρώτο μέρος μπορούσε να πάρει το προβάδισμα. Έτσι, το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ διατήρησε το -4 από το πρωτοπόρο Αιγάλεω, ενώ το σύνολο του Βαγγέλη Ιντζέκαρου έπεσε πέμπτο παρέα με Αργυρούπολη και Αγίους Αναργύρους παραμένοντας στους 26 πόντους.

Το πρώτο μισό ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να στέκονται καλά και τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σημαντικότερες ευκαιρίες. Με την έναρξη ο Φύτρος έκανε το γύρισμα, όμως ο Νταουτάι για ένα βήμα δεν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15′ κεφαλιά του ικανού φορ μπλόκαρε σωτήρια ο Αδαμόπουλος. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν λίγες φορές την εστία του Γιαννόπουλου πριν ξεσπάσουν για τα καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Μπίτιλη έκανε πιο επιθετικούς του ‘Ηλιουπολίτες’, οι οποίοι πραγματοποίησαν το καλύτερο τους δεύτερο 45ο μέσα στην σεζόν. Στο 55′ ο Κωνσταντίνου έκανε παράλληλη πάσα στον Ζήση και εκείνος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον «πεισματάρη» Γιαννόπουλο για το 1-0. Ένα τέταρτο αργότερα, η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς, καθώς ο Τουγουντζόγλου έκλεψε την μπάλα από τον Καρβούνη και πλάσαρε για το 2-0. Οι γηπεδούχοι άρχιζαν να καταρρέουν και στο 78′ δέχθηκαν το τελικό 3-0 ύστερα από κεφαλιά του Θέμη Γουσούλη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την πρώτη κεφαλιά του Μπίτιλη στο δοκάρι.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Λυμπερόπουλος Δ., Νικολαδός Σ.

Αγ.Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σταματέας (46′ λ.τρ. Βελέντζας), Τσώνης, Μυλωνάς (56′ Καρβούνης), Τσοπανάκος, Νταουτάι, Φύτρος (66′ λ.τρ. Ξηντάρας), Καφετζής.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο, Ζήσης (65′ Γουσούλης Θ.), Κωνσταντίνου (80′ Νικολάου), Κουντουριώτης (46′ Μπίτιλης).