Connect with us

stoplekto

Άλωσε την Αγία Παρασκευή το Καματερό

Published

on

Συνεχίζει να ονειρεύεται τον Αθηναϊκό Τελικό το Καματερό που κατάφερε στην παράταση να προκριθεί μέσα στην Αγία Παρασκευή κόντρα στην τοπική ομάδα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη απέδρασε με το εισιτήριο των ημιτελικών χάρις το 3-1 που αναμφίβολα πρόκειται για την έκπληξη της προημιτελικής φάσης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν λίγες για τις δύο ομάδες, με τους ‘νερατζούρι’ να έχουν πρώτοι ένα καλό σουτ του Τρακόση στο 25′ που πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννόπουλου. H Santa έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσης των τελευταίων παιχνιδιών. Μάλιστα, άνοιξε το σκορ στο 43′ χάρις την έξοχη προσπάθεια και το πλασέ του Ξηντάρα μέσα από την περιοχή πηγαίνοντας ως ‘οδηγός’ στα αποδυτήρια. Όμως στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο, έκλεισαν χώρους, απώλεσαν δύο καλές ευκαιρίες και στο 66′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρις το εξαιρετικό σουτ του Τρακόση στο ‘Γ’ του Γιαννόπουλου.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και μοιραία η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Με την έναρξη, ο Κοντόσταυλος πλασάροντας έφερε άμεσα τα πάνω κάτω και ‘σόκαρε’ το γήπεδο έπειτα από σέντρα του Βασιλείου για το 2-1. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ιντζέκαρου προσπάθησαν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία, όμως στάθηκαν δεν τα κατάφεραν. Τελικά, ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, Φώτης Τρακόσης, βρήκε τον Βασιλείου και εκείνος με σουτ επέστρεψε στα γκολ σφραγίζοντας μια παλικαρίσια και ιστορική πρόκριση για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Λιαμπότης Μ., Χριστοδούλου Π.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Αναγνωστόπουλος (88′ Τριανταφύλλου), Βελέντζας (96′ Μπότης), Τσώνης, Ξηντάρας (55′ Τσοπανάκος), Καφετζής, Νταουτάι, Καρβούνης, Κράσι.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (46′ Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος (15′ λ.τρ. Μπούγιας), Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (88′ Κοντόσταυλος), Αθανασόπουλος, Βασιλείου, Λέκκας.