Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Άλωσε” την Δραπετσώνα η Χαραυγή 2-1 με ανατροπή – Σύρραξή στην κερκίδα στο τέλος

Published

on

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο η Χαραυγή πέρασε νικηφόρα από την Δραπετσώνα καθώς επικράτησε με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 15′ με τον Φασιλή  (1-0) που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 75′ ο Μικρούλης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε από το παιχνίδι , στο 80′ την ίδια τύχη είχε και ο Watsop για επικίνδυνο παίξιμο και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για τα τελευταία λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η κατάσταση αυτή φάνηκε να λειτουργεί “ευεργετικά”… στην ομάδα του Σταύρου Τζαναβάρα που στο 86′ με τον Ηλιόπουλο ισοφάρισε το ματς σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Γκανίδης “κτύπησε” για τους φιλοξενούμενους ανατρέποντας το σκορ (1-2) και δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Διαιτητής του αγώνα  Δαμιανάκης  αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι λίγο πριν την λήξη  φίλαθλος χωρίς διακριτικά που υποστήριζε κατά την διάρκεια του αγώνα τον ΑΣ Δραπετσώνας πέταξε στον αγωνιστικό χώρο  μπουκάλι με  νερό το οποίο πέτυχε ποδοσφαιριστή της  Χαραυγής στο κεφάλι χωρίς όμως να τραυματιστεί. Από το γεγονός προκλήθηκε  σύρραξη στην  κερκίδα, που σταμάτησε  σύντομα .

ΑΣ Δραπετσώνας: Κοντοπίδης, Κοσμάς, Νεοφώτιστος (79’ Κασιαβός), Κούστας, Σκρελάι, Καρνέσης, Γουάτσοπ, Αγγελόπουλος (14’ λ.τρ Σέρρι), Φασιλής (65’ Μπρέγκου), Φωτιάδης, Τσετσώνης (79’ Καρατσομπανάκης).

ΑΕ Χαραυγή: Κρασσάς, Γαβαλάς, Μικρούλης, Μελάς, Παπανικολάου, Σερμάδι, Πέρρος, Σαλάτας, Κασδοβασίλης (65’ Γκανίδης), Ηλιόπουλος (87’ Lalaj), Σιφνάκης (87’ Σαρρής).