Connect with us

Γ Εθνική

Άλωσε την Πετρούπολη ο Πανιώνιος, 1-0 τον Άρη

Published

on

Με ένα σπουδαίο “διπλό” έφυγε ο Ιστορικός από την Πετρούπολη, επικρατώντας με 1-0 του γηπεδούχου Άρη.

 

Σκόρερ του χρυσού τέρματος για τον Πανιώνιο ο Γροντής στο 35′.

 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, από την αρχή έως το τέλος του αγώνα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

 

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

 

Στο 7′ η κοντινή κεφαλιά του Γλυνου πέρασα λίγο άουτ, ενώ στο 33′ η σέντρα-σουτ του Μπουρλακη σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

 

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του γκολ. Ο Μπουρλάκης με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Γροντή στο ύψος της περιοχής και αυτός με υπέροχο σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σικαλιά.

 

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε και καλές στιγμές κυρίως με τον Μπουρλάκη, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα.

 

Από την άλλη ο Άρης μόνο μια καλή στιγμή κατέγραψε, με την κεφαλιά του Πισπα να περνάει άουτ.

 

Το φινάλε βρήκε ομάδα και κόσμο του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μια σημαντική νίκη!

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τολιος (46′ Κορωνης), Καρδάμης, Κρητικος, Γκότοβος, Ρέτσος (85′ Θεοδωρακόπουλος), Γούλας (77′ Μενάι), Παλτόγλου (46′ Πίσπας), Κρητικός Στ., Τσιλιγκιρης, Βλαχομήτρος (85′ Ναζεράι).

 

 

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιαδης) Σκαφίδας, Ποτουρίδης, Χοτζάλι (81 Ξυγκόρος), Διονέλλης, Ζούλιας, Μπρέγκου, Γροντής (81′ Στούπης), Πότσι, Γεμιστος (90′ Ιγνατίδης), Μπουρλάκης (90′ Καλύβας), Γλυνός (73′ Χριστόπουλος).

 

 

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr