Connect with us

stoplekto

Άλωσε τις “Σιταποθήκες” ο Ιάσωνας

Δίκαια 3-1 τον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Την πρώτη του νίκη στη φάση των πλέι οφ σημείωσε ο Ιάσωνας που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Άρη Αμφιάλης με 3-1 μέσα στις «Σιταποθήκες» παρουσία αρκετού κόσμου και από τις δύο ομάδες.

Το αθηναϊκό σωματείο ήταν σαφώς ανώτερο επικρατώντας δικαία, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες. Οι νικητές, που μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν στο 12’ με πλασέ του Λαμπρινάτου. Οι Πειραιώτες πάλεψαν από την μεριά τους όσο μπορούσαν το ματς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28’, όταν μακρινό χλιαρό σουτ του Τρίμπου δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο γκολκίπερ του Ιάσωνα Σαράντης. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων όμως «καρποφόρησε» στη συνέχεια και με γκολ των Μανάρα(38’) και Μιχαλόπουλου(44’) πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιάσωνας κατέβασε στροφές χωρίς να χάσει όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Εύκολο το έργο του διαιτητή Μπορτζάρη από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Λαδικός, Παπαγεωργίου, Καζάλας, Μέξης, Βιδάλης, Κουφουδάκης, Δρόσος, Γεωργαλάκης(15’ Μηνόγιαννης, 61’ λ.τρ. Ζαχαρίου), Σταματάκης, Τρίμπος, Τσέλα(86’ Χατζησεβαστός).

ΙΑΣΩΝΑΣ: Σαράντης, Τσάτσα, Μιχαλόπουλος(83’ Φλέγγας), Τσούτσουρας, Κούρος, Μανωλιάδης, Μανάρας, Μαυρομμάτης(72’ Ξεκουκουλωτάκης), Λαμπρινάτος, Θανόπουλος, Σίμος(87’ Βασιλάκος).

 

Φώτης Περιφάνης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply