Connect with us

4ος Όμιλος

Άλωσε τη Βάρη η Κηφισιά

Published

on

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Κηφισιά εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ισοπαλία που σημείωσε ο Κισσαμικός. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση με 2-0 του Αστέρα Βάρης ο οποίος στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα είκοσι λεπτά οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους. Στο 37′ ο Βέρμπης βρήκε τον Θανόπουλο ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Στη συγκεκριμένη φάση πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι ο Βέρμπης βρισκόταν σε θέση όφσαιντ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά στα πρώτα δέκα λεπτά όμως στη συνέχεια οι Κηφισιώτες χτύπησαν στην αντεπίθεση και… κλείδωσαν το ματς. Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι σε χέρι που υπόδειξε ο διαιτητής πάνω στoν Τσαφταρίδη αποβάλλοντας παράλληλα τον αμυντικό του Αστέρα με απευθείας κόκκινη. Η εν λόγω απόφαση προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού θεωρούν ότι η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του 24χρονου άσου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Βέρμπης ο οποίος ευστόχησε κλειδώνοντας τη νίκη της Κηφισιάς. Λίγα λεπτά αργότερα, οι κυανόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Δρυμμούση ενώ στο 70′ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανδύλης, Μαγγίνας (82′ Κωνσταντίνου), Μάναλης, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (79′ λ. τρ. Κουιρουκίδης), Μάγγος, Κωβαίος, Καζαντζής, Μάμαλος (66′ Φύτρος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης, Τσιμικλής (90′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Θανόπουλος (86′ Παληαρούτας), Αμπντέλ Ραχήμ (66′ Δρυμούσης),

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply