Connect with us

4ος Όμιλος

Άλωσε τη Βάρη ο Ηλυσιακός

Published

on

Ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός ο οποίος πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στη Βάρη καθώς επικράτησε με 3-1. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και το πλήρωσε. Πάντως, οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν ότι κακώς καταλογίστηκε πέναλτι στον αντίπαλο στο 30′ με το οποίο το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα έφερε το ματς στα ίσια. Από το αντίπερα στρατόπεδο, οι κυανόλευκοι φωνάζουν για τη φάση του 40′ θεωρώντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μάνταλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα από του Ζωγράφου αφού στο 5′ ο Θαναηλάκης έγραψε το 1-0. Στο 30′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Κωνσταντίνου, αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη το ημιχρόνου. Στο 52′ ο Θαναηλάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ηλυσιακό σημειώνοντας δεύτερο τέρμα, με τον Τζώρτζη στο 54′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Φύτρος (67′ Τσαφταρίδης), Μανάλης, Μαγγίνας, Δρακοντίδης (70′ Κωβαίος), Μάγγος, Φωστέρης Κωνσταντίνου (75′ Γιαννούλης), Γεωργιαδης, Μάμαλος, Κουιρουκίδης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης) Σηφάκης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Παπασωτηρίου (46′ Κοβάνης), Φλέγγας, Βασιλείου, Στρίγγας, Φούντας (30′ Τζώρτζης), Θαναηλάκης (70′ Λουσαράκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply