Connect with us

5ος Όμιλος

“Άλωσε” τη Σαντορίνη η ΑΕ Μοσχάτου- 2-0 την Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Μόνο για… “τουρισμό” δεν πήγε στη Σαντορίνη η ΑΕ Μοσχάτου, η οποία μετά από εξαιρετική εμφάνιση θριάμβευσε με 2-0 επί της πρωτοπόρου Θύελλας Καμαρίου και μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο “κυνήγι” της πρωτιάς.  Από την άλλη οι νησιώτες έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος και υπέστησαν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για το σύνολο του Βασίλη Σπάθα πέτυχαν οι Ευθυμιάδης και Πασαλίδης. 

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν “κεφάλι” μόλις στο 9′, όταν μετά από γέμισμα του γκολκίπερ Γιώρα από τη μία περιοχή στην άλλη, ο Ευθυμιάδης “τρύπωσε” και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ανδριόλα για το 0-1.

Στο 25’ οι Μοσχατιώτες απείλησαν εκ νέου, όταν μετά από κόρνερ, ο προωθημένος Μπέρτσος από καλή θέση με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια  ευκαιρία μπροστά από το πολύ καλά στημένο Μοσχάτο και διαμαρτύρεται μόνο για ένα πέναλτι στο 42′ για χέρι του Φιαμέγκου, σε μια πολύ οριακή και δύσκολη φάση.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά στο μόνο σημείο που προσπάθησαν να αντιδράσουν ήταν στο ξεκίνημα της επανάληψης,  δείχνοντας  διάθεση να πιέσουν και  έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 49’, αλλά το σουτ του Σιμιτσή σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 55’ ο Ηλιόπουλος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Μοσχατιώτες στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 66’, όταν σουτ του Νιζάμη πέρασε εκτός εστίας.

Λίγο αργότερα στο 69’ οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σπάθα κατάφεραν να φτάσουν στο 0-2 και να “κλειδώσουν” την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους. Ο Πασαλίδης συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε, με τον έμπειρο Ανδριόλα να μην υπολογίζει σωστά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ της ΑΕΜ Γιώρας, ο οποίος με τις σταθερές του επεμβάσεις έδινε σιγουριά στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά, με αποκορύφωμα την σπουδαία απόκρουση στο 87’ σε κεφαλιά του Παπαζαχαρία.

Διαιτήτευσε ο Μαχαίρα από τον σύνδεσμο Αθηνών.

ΘΥΕΛΛΑ(Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Γεωργιάδης(13’ λ.τρ. Μπουσάι), Παπαζαχαρίας, Σπανός, Μαλάι, Φύτρος(53’ Ζέλο), Σιμιτσής(72’ Μαυρομμάτης), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος.  

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Φιαμέγκος, Μπέρτσος, Βινίσιους, Ψυχογιός(51’ λ.τρ. Κορνελάτος), Κατίδης, Ευθυμιάδης(84’ Κοτσοβός), Πασαλίδης(88’ Ντουμπερέτ), Νιζάμης(75’ Ζελέκου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ