Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άλωσε το Μαραθώνα ο Παλληνιακός 0-1

Χρυσό τρίποντο η ομάδα της Παλλήνης.

Published

on

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα η Μάχη στην έδρα της, είχε μετατρέψει το γήπεδό της σε ένα απόρθητο φρούριο. Όλα αυτά όμως, μέχρι και πριν λίγες ώρες. Γιατί ο… πυρπολητής Γεωργάτος του Παλληνιακού είχε άλλα σχέδια για το ματς.

Ήταν το 72’ της αναμέτρησης όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του επιθετικού της Παλλήνης και εκείνος χωρίς να διστάσει, ζύγισε το σουτ του έξω από την περιοχή, σημάδεψε σωστά, και «έκαψε» τον Μαραθώνα κάνοντας το 0-1.

Το τέρμα του πανηγυρίστηκε δεόντως από τη στιγμή που χάρη σε αυτό, ο Παλληνιακός έφυγε από την αντίπαλη έδρα με ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές του, το οποίο τον διατηρεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Νικολακάκη).

Ήταν πάντως ένα πολύ δύσκολο ματς. Και λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Λακούβες, καμένο χορτάρι και γενικότερα επικίνδυνο τερέν, δυσκόλευαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες, με τον Παλληνιακό όμως περισσότερες και με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Πάντως η Μάχη έχασε χρυσή ευκαιρία λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος του Παλληνιακού, να μπει εκείνη μπροστά στο σκορ, όπου είχε δοκάρι σε σουτ ποδοσφαιριστή της.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κουτσούκος, Κόντος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Σκεντούλη, Μπούρας, Ρουφαγάλας (75’ Σταθόπουλος), Ζώκος, Γεωργάτος, Ντρένοβα (75’ Μητσιάρας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply