Connect with us

5ος Όμιλος

Άλωσε το Μοσχάτο η Κηφισιά(0-1)

Published

on

Παλικαρίσια νίκη για την Κηφισιά, που επικράτησε με 1-0 μες το Μοσχάτο της τοπικής ΑΕΜ, η οποία έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα ματς με σημαντικές ελλείψεις, ενώ είχαν και την ατυχία να χάσουν νωρίς τον Κατίδη, ο οποίος στο 10′ αποχώρησε τραυματίας με κάταγμα στη μύτη, σε μια φάση που ζήτησαν και αποβολή για την αγκωνιά του αντιπάλου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως η Κηφισιά ήταν εκείνη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βέρμπη στο 66′ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του δωδεκανήσιου διαιτητή Ατσικνούδα έχει η ΑΕ Μοσχάτου. Φωνάζει για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Γιώρα στη φάση του γκολ, ενώ ζητάει και πέναλτι στο 88′ σε ανατροπή του Πουλάκη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Μπέρτσος, Κορνελάτος, Κατίδης(10’ λ.τρ. Μπιλίμπασι), Ψυχογιός, Βινίσιους, Ευθυμιάδης(70’ Φαναρίτης), Πασαλίδης, Νιζάμης(72’ Πουλάκης).

ΚΗΦΙΣΙΑ(Νίκος Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής (86′ Βλάχος), Έσλερ, Τεγούσης, Μκρτσιαν, Τζέλη, Γκούμας (72′ Κωνσταντίνου), Μπέλερης, Βέρμπης (96′ Γεωργόπουλος), Πρίτσας (79′ Κακός), Παυλάκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ