Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλωσε το Περιστέρι η Αγία Ελεούσα

Published

on

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα στο Περιστέρι κόντρα στον τοπικό Όμιλο με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο στο 44′ με προβολή του Βασίλη Μιχελή και πήγαν με ψυχολογία στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη ισοφάριση και στο 56′ η σέντρα του Αργυρού βρήκε τον Παπαναστασίου, ο οποίος πάσαρε στον Ηλιάδη για να φέρει το ματς στα ίσα. Όμως, στις καθυστερήσεις ο Ρούσσος βρήκε ανοιχτή την άμυνα των ”ροσσονέρι” και πλάσαρε εύστοχα τον Περτσά για το πέμπτο τρίποντο της χρονιάς που φέρνει την Αγία Ελεούσα 9η με 21 βαθμούς. Αντίθετα, ο Όμιλος ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική και έμεινε στους 22 πόντους.

Όμιλος (Σ.Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης (74′ Πλέστης Π.), Αργυρός, Θανόπουλος, Χρόνης, Λιαγκόζης (54′ Λαγκαδινός), Μπόσιος, Χέλμης (46′ Βασίλογλου), Παπαναστασίου, Μπεθάνης, Ηλιάδης.

Αγ.Ελεούσα (Α.Παπαδάκης): Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακαβάς, Μιχελής Β. (74′ Φιλιππίδης), Μπατάι (56′ Καλογέρης), Ναζλίδης (28′ Ντατσιονάκης), Ρούσσος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply