Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλωσε το Χαλάνδρι το Χαϊδάρι

Published

on

Την 6η νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Χαϊδάρι στο γήπεδο του Χαλανδρίου αφού επικράτησε, όντας καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, της τοπικής Α.Ε.Χ. με 2-0. Το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Κανελλόπουλου ήταν ανώτεροι και κατάφερε να πλησιάσει στην κορυφή μαζι με τους Χολαργού και Περιστέρι που βρίσκονται στην 2η θέση με 23 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τον Ήφαιστο. Από την άλλη, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να μπουν στο ματς παραμένοντας μαζί με τον Βοτανικό στην προτελευταία θέση έχοντας συγκεντρώσει σε 12 ματς 8 βαθμούς. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστούλη, κι ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αχιλλέα Κατσιούλη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Κανελλόπουλου εξακολούθησαν να πιέζουν φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 64′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπατή που διαμόρφωσε το τελικό 2-0

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δήμος Τσημιλιώτης) Κατσιούλης Θ., Λαζάρου, Θανόπυολος, Καρακάσης, Ζούνα, Λουκάς (46′ Καγιώργης), Τσίτσαρης, Μπιζάς, Φελέκης, Κατσιούλης Α., Σκούμας (70′ Λειβαρτζινός). 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Νίκος Κανελλόπουλος) Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας (82′ λ.τρ. Ροκάκης), Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Καρώνας, Μουρεζίδης (62′ Ρούσα), Σαλαπάτας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (73′ Κοτσολάκος)