Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άμιλλα Περιστερίου – Απόλλων Περιστερίου 3-2

Published

on

Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χρυσούπολης, η Άμιλλα Περιστερίου πήρε σημαντική νίκη με 3-2 κόντρα στον…γείτονα Απόλλων. Με αυτό το ‘τρίποντο’ οι νικητές, οι οποίοι σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας σε αγώνα μπαράζ που θα δώσουν με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Να σημειωθεί επίσης ότι και οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια. Μόλις στο 7′ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ χάρις σε γκολ του Ρούσση. Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο καθώς ο Βέργος εξύβρισε την κερκίδα με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη από το διαιτητή Κορωνιό. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 53′ με τον Ζαφειρή να ισοφαρίζει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 64′ με τον Φλάουνα, με τον Γεωργόπουλο στο 70′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια από τα έντεκα βήματα. Στο 75′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τον Ντανά στο 3′ των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

ΑΜΙΛΛΑ: Πιτσιλός, Μπίτσης (55′ Καραμπέτσης), Αποστολόπουλος, Κομπούρας, Ζαφείρης, Μπούσουλας, Ψωμοζήτης, Δέγκλερης, Χρόνης, Μποζατζίδης (66′ Ντανάς), Γαβριήλ (46′ Γεωργόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαρκεζίνης, Σαρδέλης, Αναστασόπουλος (7’8 Παπαδόπουλος), Καρακάντζιος, Παππάς (56′ Μόρκος), Καπελέρης, Φλάουνας (75′ Τσακολιάκος), Ρούσσης, Μαντζώρος, Βέργος, Αλεξόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply