Connect with us

slideshow

Άνετα ο Μανδραϊκός 1-0 τη Δάφνη Ερυθρών (φώτο)

Δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο περιφερειακό πρωτάθλημα ο Μανδραϊκός που νίκησε 1-0 την Δάφνη Ερυθρών και ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο το άγχος της πρεμιέρας και του νεοφώτιστου στην κατηγορία.

Ο Μανδραϊκός είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» πιο άνετα το παιχνίδι καθώς έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Φώσκολου σαν οφσάϊτ.

Η Δάφνη Ερυθρών από την πλευρά της στάθηκε αξιόλογα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι είναι μια ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Οι γηπεδούχοι μπηκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 7΄έχασαν διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ πρώτα με τον Παυλίδη και στη συνέχεια με τον Γκαβζίδη , το σουτ του οποίου από κοντινή θέση απέκρουσε ο Βασιλείου με τα πόδια.

Στο 14΄γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Φώσκολου απέκρουσε σε κόρνερ ο Βασιλείου.

Στο 21΄ήταν η σειρά της Δάφνης να φτάσει μια ανάσα από την επίτευξη τέρματος. Ο Ανέστης πλάσαρε από κοντά αλλά απέκρουσε ο Τζουραμάνης. Στην επόμενη φάση ο Θανέλας από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ.

Στο 25΄μακρινό σουτ του Αλημπά κόντραρε στον Μάγκα και βρήκε το δοκάρι.

Στο 34 ο Φώσκολος τράβηξε μέσα στην περιοχή πάνω του τρεις παίκτες, την κατάλληλη στιγμή τη γύρισε στον Παυλίδη που δεν κατάφερε να την προωθήσει απλά στα δίχτυα.

Στο 45΄μετά από λάθος συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, παρενεβλήθηκε ο Φώσκολος που «τσίμπησε» τη μπάλα και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπουτσής και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Βασιλείου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Λιοσάττου έδωσε επιθετική πνοή στον Μανδραϊκό και στο 53΄μετά από ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Γκαβζίδη, ο Λιοσάτος με κοντινό βολέ σημείωσε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο 57΄ γέμισμα από φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά όπως επιτίθεντο ο Μανδραϊκός, ο Λιοσάτος από ευνοϊκή θέση έπιασε κεφαλιά με τον Βασιλείου να αποκρούει.

Στο 63΄ο Γκαβζίδης ντρίπλαρε έναν αμυντικό μέσα στην περιοχή και πάνω στη γραμμή του άουτ, έπιασε το δυνατό σουτ που τράνταξε το δοκάρι.

Στο 79΄ο Θανέλας έφυγε επικίνδυνα μόνος σε ξαφνική αντεπίθεση αλλά την τελευταία στιγμή ο Χειμωνίδης με υπερένταση έσωσε την ομάδα του από έναν κίνδυνο.

Στο 81΄ ο Φώσκολος έκανε εξαιρετική ενέργεια, γύρισε τη μπάλα στον ανενόχλητο Λιοσάτο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε απελπιστικά άουτ.

Στους γηπεδούχους ακυρώθηκε και γκολ που σημείωσε ο Φώσκολος ως οφσάϊτ.

Καλός ο διαιτητής Τσουκαλάς και οι βοηθοί Μεϊντάνης και Τσαγκάρης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης, Χειμωνίδης, Χέλης, Κοκλιώτης, Παυλίδης (46΄Λιοσάτος), Κωνσταντινίδης (72΄Αράπογλου), Φώσκολος (89΄Δήμος), Αλημπάς, Γκαβζίδης.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Κομίνης, Μάγκας, Λιώρης (64΄Μακρής), Κουλέ, Ανέστης (74΄Νικολάου), Κουτσοδήμος Μ, Θανέλας, Μήτρου, Τσατσαρώνης.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply