Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άνετα στην κορυφή το Κορωπί!

3-0 την Σταμάτα

Published

on

Σαν… σίφουνας πέρασε το Κορωπί από την Άνοιξη, καθώς επικράτησε με 3-0 Σταμάτας. Με αυτή τη νίκη το «κυανόλευκο» σωματείο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα σημειώσει σήμερα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που φιλοξενείται στον Μαραθώνα από την τοπική Μάχη. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας κοντά στο γκολ μόλις στο 5′ όταν και κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Τσεβάς όμως ο Παπαθεοδώρου είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 10′ ο Καλογήρου θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους «νεοφώτιστους» ωστόσο είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Παπαθεοδώρου. Από εκεί και έπειτα, η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα κυριάρχησε στο παιχνίδι με τον Ντούνη στο 25′ να γράφει το 1-0. Αυτό το γκολ έδωσε. φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων που διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 32′ με τον Χοντάι. Στο 40′ ο Τόλιας έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων, παρ’ όλα αυτά το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Στο 65′ οι πρωτοπόροι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Πετράκη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε στο 75′ ο Σπηλιόπουλος.

 

Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης με βοηθούς τους Ρούντο και Παπαδιώτη.

 

ΣΤΑΜΑΤΑ (Τσίκλης): Πετράκης, Κρυεμάδης, Σινχίρια, Μπόρας (70′ Οικονομόπουλος), Πέππας, Δεσύλας, Καλογήρου, Κόστα (46′ Ντιουφ), Μίρι (80′ Δημητρίου), Τσεβάς Χρ., Τσεβάς Κ.

 

ΚΟΡΩΠΙ (Καρπούζας): Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Μινάι, Πριονίδης, Ντεντόπουλος (70′ Μανασής), Ντούνης, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Χοντάι (50′ Ανδρεάδης), Γαλάνης (60′ Θεοφάνους), Παπαδόπουλος.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply