Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άνετη πρόκριση ο Άρης Πετρούπολης, 1-0 εκτός τον Αστέρα Καισαριανής

Published

on

Με όπλο το 2-0 του πρώτου αγώνα αλλά και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών του ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε εκτός έδρας επί του Αστέρα Καισαριανής με 1-0 και ζευγάρωσε τις νίκες του, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του Άρη Πετρούπολης στον τελικό, ο οποίος παράλληλα με την πρόκριση πήρε και μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα στον τελικό του κυπέλλου από τον σημερινό αντίπαλο του.

Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο 29′ όταν ο Λεβέντης ανέτρεψε τον Βλαχομήτρο που σύμφωνα με τον διαιτητή βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 62′ ο Τσουβαλτσίδης πέτυχε το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Μιχελής, Χασιώτης (46′ Κάρδαρης), Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης (72′ Σμυρνάκης), Γεραγωτέλλης, Πάλμος (46′ Κραψίτης), Θεοδώρου (46′ Ραχήμ), Παληγεώργος, Ζέλο (72′ Ψαραδέλης), Σαπαλίδης.

ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Κορώνης, Καρδάμης (63′ Μενάι), Γκότοβος, Σκεντεράι, Ντόη (78′ Μουστάκης), Τσίτσαρης, Κρητικός (87′ Μπαριαμπάς), Τσιλιγκίρης (87′ Φαρμάκης), Βλαχομήτρος.