Connect with us

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Π.

Άνετο πέρασμα από Σαλαμίνα ο Εθνικός, απέκλεισε με 2-0 τον Αίαντα

Published

on

Άνετη πρόκριση του Εθνικού στη Σαλαμίνα 2-0 τον Αίαντα Ανώτερος ο Εθνικός πέρασε δίκαια από την Σαλαμίνα επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά . Οι Πειραιώτες έδειξαν κατά διαστήματα στοιχεία σπουδαίας ομάδας και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Άνοιξαν το σκορ στο 32’. Το πλασέ του Κομνηνού απέκρουσε ασθενώς ο Μεϊμάρογλου και ο επερχόμενος Κατίδης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ( 42’ ) οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ στο δοκάρι. Ο Αίας έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 62’ όταν ο Σουνόγλου από κοντά έπιασε κεφαλιά σε κενή εστία στέλνοντας την μπάλα άουτ . Ο Εθνικός σιγούρεψε τη νίκη του στο 70’ με σουτ του Σωπασή. Από το σημείο εκείνο και μετά ο αγώνας ήταν μια τυπική διαδικασία… Καλός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου

ΑΙΑΣ : Μεϊμάρογλου, Μικρούλης, Χονδρουδάκης, Εαγγέλου Γ. Μπέλιας( 80’Σκιαθίτης) , Κολιούσης, Τζέλα, Πέρρος( 48’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης ) Παπαμιχαήλ( 22’ λ.τρ. Σουνόγλου) Ραπτόπουλος, Μαρούδης( 75’ Ευαγγέλου Μ.)

ΕΘΝΙΚΟΣ : Βουτσινάς, Πίσσας, Βενέτης( 75’Πατάκης) Μπένα, Πεχλιβανίδης, Κατίδης Κομνηνός, ( 63΄Μισέλ), Λεωνιδόπουλος, Μάναλης Σοπασής, Χατζησάββας( 76΄Γιαταγανάκης)

                                                                          ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ