Connect with us

Uncategorized

Άνοδο ο Πανναυπλιακός- πτώση ο Παρνασσός

4-0 νίκησε το Ναύπλιο

Published

on

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης και ξέφρενων πανηγυρισμών ο Πανναυπλιακός σφράγισε το εισιτήριο για τη Γ Εθνική με τον καλύτερο τρόπο καθώς νίκησε με 4-0 τον Παρνασσό σε έναν αγώνα μια κατηγορία και τον οποίο έστειλε στο τοπικό πρωτάθλημα Βοιωτίας.

Οι γηπεδούχοι, παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων τους, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Θ. Γκολέμης. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Ναυπλιώτες πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Σαρακηνιώτη στο 8′. Στο 19′ ο Σταυριανόπουλος θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 3-0, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Δημητρά. Στο 35′ ο Η. Γκολέμης στάθηκε πιο τυχερός μετατρέποντας τη νίκη της ομάδας του σε θρίαμβο γράφοντας το 3-0, με τον Ηλία Γκολέμη στο 70′ να βάζει το.. κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-0.

 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Καλιαμούτος, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ,. Ευθυμίου, Καραμάνος, Σαρακηνιώτης (69′ Λαγός), Μιχαλόπουλος, Σταυριανόπουλος (62 Διαμαντής), Γκολέμης Η. (73′ Μανιάτης), Φλεβάρης

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (Γιάννης Πούλος): Δημητράς, Καβρούζος, Παπαχαραλάμπους, Τσώνης, Μπαρκώσης, Γκαλαμέλος Κ., Μαρτιναίος (73′ Μίχας), Αλαφογιάννης, Καλλέργης, Καρακατσάνης, Πουλούκι (25′ Γκαράι)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply