Connect with us

5ος Όμιλος

Άνω Μερά – Αποχωρούν έξι ποδοσφαιριστές

Published

on

Την λύση της συνεργασίας της με έξι (6) ποδοσφαιριστές που άνηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ανακοίνωσε η Άνω Μερά. Πρόκειται για τους Λέγκα, Παλαιοπάνο, Μεζίνι, Ξενάκη, Σαλταμάρα και Σαββίδη.

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν πριν από λίγα λεπτά:

ΑΛΜΠΙ ΛΕΓΚΑ

Το Δ.Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Αλμπι Λεγκα. Ο έμπειρος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Τον ευχάριστουμε πολύ για την προσφορά του. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ

Το Δ. Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Χρήστο Παλαιοπανο. Αγωνιστηκε με τα χρώματα μας την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν καταλυτικός όπου χρειάστηκε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Καλή επιτυχία στην επόμενη του ομάδα!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΖΙΝΙ

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Ανδρέα Μεζινι. Αγωνιστηκε στην ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βοήθησε για την επίτευξη των στόχων. Τον ευχάριστουμε και του ευχομαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη Λεωνίδα Ξενάκη. Για τρια χρόνια κάτοικος Άνω Μερας, τον ευχάριστουμε για όλα όσα προσέφερε. Καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του!

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ

Το Δ. Σ. του ΑΣ Άνω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Στρατή Σαλταμαρα. Μετά από δύο σεζόν στην ομάδα σε τοπικό και Γ εθνική αποχωρεί από την ομάδα μας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Του ευχομαστε καλή επιτυχία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Το Δ. Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά Μυκόνου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Γιώργο Σαββιδη. Τον ευχάριστουμε για την μεγάλη του συμβολή τη σεζόν που τελείωσε. Καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Πηγή – arthografos.gr