Connect with us

5ος Όμιλος

Άνω Μερά – Καλλιθέα 0-1

Published

on

Με πέναλτι του Μπέλη, την χρυσή αλλαγή του Λουκά Καραδήμου, η Καλλιθέα απέδρασε από την Μύκονο κερδίζοντας με 1-0 την Άνω Μερά και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την  απώλεια της Θύελλας Καμαρίου.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν ποιο κινητικοί και έχασαν δυο ευκαιρίες να μπουν μπροστά στο σκορ, η μία στο 24’ όταν Λάμπι σούταρε και ο Παλιούρας έδιωξε σε κόρνερ και η άλλη στο 35’ ο Κώστας σούταρε  από 40 μέτρα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και το  69’ ο Στούπης ανατράπηκε στην περιοχή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, ο Μπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πραγματοποίησε το 0-1  δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Πριόνα και Ιωάννου

 

Άνω Μερά (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Κωφοκώτσιος(80’ Ζώτος), Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Σούλτσε, Ντατίδης, Σαββίδης,  Αχείμαστος, Μπρένο,  Λεσάι(58’ Μανωλιάς), Κέμπε(77’Παλαιοπάνος).

 

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Παντελίδης, Γκρόσιος, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας(67’ Μπέλης), Σταύρου, Καλτσάς, Νταουτάι(46’Βασιλειάδης), Στούπης(92’ Στεφανής), Λάμπι(78’ Ντούγκρας).