Connect with us

5ος Όμιλος

Άνω Μερά – Κηφισιά 0-0

Published

on

Οι Μυκονιάτες ήθελαν πολύ τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Κηφισιά, με το ισόπαλο 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς την μεγάλη φάση με την Κηφισιά να έχει την πρωτοβουλία χωρίς να απειλεί ουσιαστικά παρά μόνο στο 22’ όταν ο Μπέλερης μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω στον Παλιούρα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λένγκα στο 58’ όταν η προβολή του έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχελή και δυο λεπτά  αργότερα ο Νάκα γύρισε στην περιοχή της Κηφισιάς με τον Κωνσταντίνου στην προσπάθεια να διώξει, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του.

Στο 70’ ο Κωνσταντιτνίδης μπήκε στην περιοχή και λίγο πριν πλασάρει τον τερματοφύλακα ο Βλάχος του «τσίμπησε» την μπάλα δίνοντας λύση για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής Ζαχαρόπουλος  με βοηθούς τους Σούζα και Θεοδωσάκη.

Άνω Μερά (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Σούλτσε,  Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Λένγκα, Σαββίδης,  Αχείμαστος, Παλαιοπάνος (55′ Νάκα),  Κωνσταντινίδης, Λεσάι , Μεζίνι.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Τεγούσης, Μικριτσιάν, Κωνσταντίνου, Τόσκας(65′ Κοντογιάννης), Μπέλερης, Βέρμπης, Ρεντζής(85′ Τζέλη), Παυλάκης.