Connect with us

5ος Όμιλος

Άνω Μερά – Φωστήρας 0-0

Published

on

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Άνω Μεράς με τον Φωστήρα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι του Πάρη Αδράλα μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και έχασαν δυο – τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με ποιο σημαντικές αυτές του Ηλιάδη όταν στο 2’ από πλάγια θέση σούταρε με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 11’ και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής με την μπάλα αυτή την φορά  να βρίσκει σε αντίπαλο και να φεύγει κόρνερ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 55’ ο Φωστήρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλεξίου μέσα στην περιοχή με τον “Κορίνθιο” ρέφερι να μην αξιολογεί την φάση.

Στο 58’ ο Λεσάι έπιασε φοβερό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ

Στο 85’ o Μεσίνι σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά  απέκρουσε ο Χατζηεμμανουήλ.

Διαιτητής ήταν ο Ρούτσης με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Θεοδωρόπουλο.

 ΑΣ Άνω Μεράς (Νίκος Κωτσοβός): Παλιούρας, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Αχείμαστος, Λεσάι(90’ Ξενάκης), Σαββίδης, Λέγκα, Παλαιοπάνος(90’ Ζώτος), Σαλταμάρας (46’ Ζιλκερίδης), Σούλτσε, Φερέιρα (63’ Μεσίνι).

Φωστήρας (Πάρης Αδράλας):Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργιλέσι, Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Μπιταξής (75′ Πετριτάι), Μαρίνου (90΄Κουτσούμπας), Μπερνιδάκης (93΄Κουλούρης).