Connect with us

stoplekto

Άνω Νεάπολη- ΑΕ Νεάπολη 1-2’

Published

on

Μια ψυχωμένη ΑΕ Νεάπολη αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ επιβλήθηκε στο 89’ της αξιόμαχης συντοπίτισσας Άνω Νεάπολης με 2-1 πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Μαμάη. Στην επανάληψη η ΑΕ Νεάπολη ισοφάρισε με τον Πνευματικό Ι. στο 59’ και πήρε το «τρίποντο» στο 89’ με εκτέλεση φάουλ του Σαλάμη. Στο 88’ η Άνω Νεάπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς είχε δοκάρι με κεφαλιά Μαμάη. Στη φάση αυτή οι παίκτες του Παναγιώτη Μωραΐτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Αλεξόπουλο ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Με δέκα ολοκλήρωσαν αμφότερες οι ομάδες λόγω αποβολών των Πνευματικού Ι.( 78’ 2η κίτρινη) και Καρνάτου(88’ απώθησε τον διαιτητή).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Παναγιώτου, Δαρείου, Σαρρής(72’ Νομικός), Χολέζας, Καρνάτος, Σπανάκος(76’ Ροφίτης), Κριμίλης, Χατζηγεωργίου, Μαμάης, Βατούγιος, Κώστα.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Παπαναστασίου, Τοκατλιάν, Πνευματικός Ρ., Πνευματικός Ι., Χαρτοματσίδης, Γιοβάνης(55’ Μιχαλάς), Κούτρης, Φωτιάδης(70’ Καρράς), Σαλάμης, Μουζάκης(46’ Χαρίτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply