Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Άνω Νεάπολη – ΑΟ Ζέας 1-1 – «φωνάζει » η Ζέα για τη διαιτησία του Ιωαννίδη..

Published

on

Μέσα σε τρία λεπτά κρίθηκε το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στην Άνω Νεάπολη και τον ΑΟ Ζέας που έληξε ισόπαλο 1-1.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 56′ με τον Αλιάγα για να ισοφαρίσουν οι Νεαπολίτες στο 59′ με τον Μηνάγια που δυο λεπτά πριν είχε μπει στο γήπεδο.

Στο 62′ αποβλήθηκε ο Ευθαλιτσίδης με δεύτερη κίτρινη αλλά απειλείται με βαριά ποινή αφού αμέσως μετά έβρισε τον διαιτητή , για να συνεχίσει και στη λήξη του αγώνα.

Η Ζέα «φωνάζει » για τη διαιτησία του Ιωαννίδη υποστηρίζοντας ότι δεν δόθηκαν δυο πέναλτι σε χέρι αμυντικού 73’και σε ανατροπή Μαστοράκη 80′ . Στη λήξη – γράφτηκε στο Φ.Α. ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπαϊωάννου που εμπόδισε τον διαιτητή να πάει στα αποδυτήρια , ενώ απευθυνόμενος στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Σπύρο Βούλγαρη που ήταν στο γήπεδο του είπε :« Να τους χαίρεστε τέτοιους διαιτητές »

 

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κωνσταντινίδης , Σαραφόπουλος . Κόστα( 74′ Νεοφώτιστος), Ευθαλιτσίδης, Γρίμπιλας( 57′ Μηνάγιας) Κουρτέσης, Καναρίδης Ανυφαντάκης, Μαμάης, Σπανάκος, Γρηγοριάδης(46′ Χατζηκωστής)

 

ΑΟ ΖΕΑΣ: Μανωλάκος, Μιντσινίγος, Κουμανάκος,( 77′ Εστυλιανίδης )Βελίσσαρης, Μαργαρίτης Λύκος, Στεφανίδης ( 65′ λ.Τρ. Γίγκλας) , Σαμιώτης, Αλιάγας, Μαστοράκης, Μεταξάς( 57’΄Κηπουρός)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply