Connect with us

stoplekto

Άξια πρωταθλήτρια η Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Η επιβλητική εμφάνιση της Θύελλας Ραφήνας και η επικράτηση με 5-0 επί της Μάχης Μαραθώνα την Κυριακή το απόγευμα σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου την φετινή περίοδο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν οργανώσει άψογα  την καθιερωμένη φιέστα και μετά το τέλος της αναμέτρησης δημιουργήθηκε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με καπνογόνα και βεγγαλικά που σκέπασαν τον Ραφηνιώτικο ουρανό. Το παρών έδωσαν  τα μέλη του ΔΣ , ο επίτιμος πρόεδρος κ. Γιώργος Λουκάτος ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Αποστολίδης καθώς και ο Γ.Γ κ. Φλαμπούρης που ως είθισται έκαναν την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

thiella rafinas maxi-5

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη ήταν καταιγιστική έχοντας για μια ακόμη φορά  πρωταγωνιστές τους Βαζέχα που σημείωσε τρια τέρματα  στο 1’ , 16’ και 84’ και Χαρακτίδη στο 60’  (πέναλτι) και 65’ που στο 5’ είχε προσπάθεια στο δοκάρι του Παππά.

Στο  86’ αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης ο Στάφα.

Διαιτητής ήταν ο  Βλάχος Α., με βοηθούς τους Καραθανάση και Κυριακόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ  ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Αράπης (77′ Μουτζακάς), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης (67′ Τασσόπουλος), Μπουντάκης, Βαζέχα, Παπαδόπουλος (60′ Στάφα).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καλιακούδας, Σταμπέλος (5′ λ.τρ. Καρακοζίδης), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής (67′ Παρούσης), Καχόπουλος, Νταή, Άντι Σένε (37’ Κεϊσάν), Μίχας, Κοροβέσης.

Δείτε το video σε παραγωγή rpn.gr


φωτο rpn.gr