Connect with us

stoplekto

Άρεσε ο Παναργειακός

Published

on

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Παναργειακός με τον Βύζαντα Μεγάρων στο ΔΑΚ ΄Αργους, σε έναν ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα που κράτησε καθηλωμένους τους λιγοστούς πλην όμως τυχερούς φίλους του ποδοσφαίρου, που παρακολούθησαν ένα ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητα παιχνίδι. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά σχήματα δοκιμάζοντας παράλληλα την αγωνιστική ετοιμότητα των παιχτών τους με το συνεχές πρέσσινγκ και τις εναλλαγές θέσεων.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χαλαρά τον αγώνα και μετά την παρέλευση του 15λεπτού ανέβασαν στροφές και άρχισαν να δημιουργούν φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.

Στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων ο Καραγκούνης μετά από μια έξοχη ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλό του και έδωσε στον Αγγελόπουλο που με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα, δίνοντας την πρωτοπορία στην ομάδα του στο 18΄. Στο 25΄ και στο 28΄ λεπτό του αγώνα ήρθε η απάντηση από τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά τα δυνατά σουτ που επιχείρησαν ο Πάντου και ο Νικολλέτος, εξουδετέρωσε έξοχα ο τερματοφύλακας Μένιος των “πρασίνων”. Ο Αγγελόπουλος στο 33΄, έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα δικά του, όταν από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να πλασάρει τον Πάππο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν διαφορετικές 11άδες, ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε. Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις πολλές αλλαγές που επιχείρησε ο προπονητής του Παναργειακού, με τον “κρύο” Ζίου να μην διώχνει καλά την μπάλα από την περιοχή του και ο Σταμέλος που αρακολουθούσε την φάση, την έκλεψε και πλάσαρε τον Κομπόση ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να απαντήσουν και να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα όμως τα σου τ των Κουτσοδήμου (65΄). Μπιτζή (67¨) και Τριμπόνια (85΄) έφυγαν λίγο έξω από τα δοκάρια του Βύζα. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κλέψουν την νίκη, όμως με εξαιρετική προσπάθεια ο Κομπόσης έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ Χοτζάϊ.

Παναργειακός: Μένιος, Καλιαμούτος, Νώτης, Ταμπάκης, Φίλης, Παπαϊωάννου, Μακρίδης, Λουμπαρδέας, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης, Ισούφι.

Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι : Κομπόσης, Νικολάου, Μπόμπος, Ζίου, Φλώρος, Χατζησοφρωνίου, Κουτσοδήμος, Τριμπόνιας, Κάπλαντζης, Κορονίδης, Μπιτζής.

 

Βύζας Μεγάρων: Πάππος, Πλάτσος, Πάντου, Τσακιρίδης, Παπαδημητρίου, Κοντούλης, Κολοκοτρώνης, Μερκούρι Αργυρίου, Νικολέτος, Μπεχλής.

Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι :Λούκιτς, Δελαρδάς, Δεσπολάρι, Γιάντριτς, Μαζιώτης, Ιμπραήμ Μπά, Μιχαλόπουλος, Χοτζάϊ, Σταμέλος, Κουτσιάκης, Ρετσινάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply