Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άρεσε ο Χαραυγιακός κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Στο πρώτο του φιλικό μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Χαραυγιακός επικράτησε 4-3 του πρωταθλητή Πειραιά, Ικάρου Καλλιθέας, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Οι δύο ομάδες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο ενώ τα εφτά τέρματα σημειώθηκαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο! Το σκορ άνοιξε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους από κεφαλιά του Τρίμπου, όμως οι ”νερατζούρι” αντέδρασαν. Ο Κουλουρίδης ισοφάρισε αρχικά και λίγο αργότερα ο Παύλος Μπίτιλης έδωσε το προβάδισμα στους φιναλίστ του Κυπέλλου Αθηνών. Στο 65′ ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 από τον Κ. Αθανασόπουλο αλλά ο Κουλουρίδης σκόραρε ξανά για το 3-2 των γηπεδούχων στο 70′. Στο 75′ ο Κορρές σκόραρε για το 3-3 κόντρα στην παλιά του ομάδα και λίγο αργότερα ο Λορέντζο Γκίκα έκλεισε τον χορό των γκολ σφραγίζοντας το τελικό 4-3 στο Ηλιούπολης Α’.

Χαραυγιακός (Πέτρος Καπώνης): Κουρουπάκης, Γουσούλης, Κατσαμπάνης, Ολιβέιρα, Ράμμος, Κατσούλας, Τουγουτζόγλου, Στασινόπουλος, Ντακόβ, Μπρούνο Ντα Σίλβα, Ζήσης.

Στο δεύτερο μέρος: Κορωνέλλος, Γουίλσον, Αλέξης, Αρβανιτάκης, Μουρίκης, Ντότσικας, Λογοθέτης, Γκίκα, Κουλουρίδης, Μπίτιλης και Αδαμόπουλος.

Ίκαρος Καλλιθέας (Κώστας Αρζένης): Αθανασόπουλος Ν., Εμμανουήλ Γ., Βουρλούμης, Λάλας, Ταράτσας, Κυριακίδης, Κορρές, Ομεράι, Μακρής Θ., Φουντουκίδης, Στούπης.

Στο δεύτερο μέρος: Εμμανουήλ Β., Αθανασόπουλος Κ., Ατματζίδης, Γεωργούσης, Κολγιοκάι, Κουντουράς, Γεωργίου, Παπαϊωάννου, Σκούρτας, Τρίμπος.

Photo: Sportifico.gr-Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply