Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Άρης Αμφιάλης- Αστέρια Δραπετσώνας 3-2

Published

on

Σε ένα αρκετά ανατρεπτικό ματς ο Άρης Αμφιάλης  έχοντας σε φοβερή μέρα τον Κυριτσιμπασάκη επιβλήθηκε στο 90′ των γενναίων Αστεριών Δραπετσώνας και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις σερί ήττες.

Τα Αστέρια πήραν το προβάδισμα με τον Πέκοφ 17′. Ο Κυριτσιμπασάκης αφού ισοφάρισε στο 41′, έβαλε μπροστά την ομάδα του στην αρχή της επανάληψης(47′). Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν με πέναλτι του Κυριακίδη στο 59′.

Στο τέλος όμως ο Άρης πήρε το ματς με τον Κυριτσιμπασάκη να πετυχαίνει χατ τρικ, σκοράροντας στο 90′. Οι νικητές στο 94′ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Αναστασίου Γ. με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Αντωνόπουλος.

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Αναστασίου Γ., Γεωργιάδης Μ.(68′ Κουμούση), Γκόλγκαρης Θ.(19′ λ.τρ. Αναστασίου Δ.), Ρουσίδης, Γκόλγκαρης Γ., Ζευγολατάκος(85′ Μπαρότας), Βαλάκος, Κυριτσιμπασάκης, Τερζίου, Χατζητέβες.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Σταυράκογλου Π., Καραμπετιάν(71′ Μπέλης), Γεωργαλάς, Μάγειρας, Μπρούνκου(55′ Αναγνώστη), Κυριακίδης, Βασιλείου(75′ Τσιφτσής), Σκιαδάς, Πέκοφ, Πλέσσας, Αλεξέλης(16′ λ.τρ. Πίτσικας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ