Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Άρης Αμφιάλης – Δίας Κορυδαλλού 1-1

Published

on

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και τέσσερις αποβολές,  Άρης Αμφιάλης και Δίας Κορυδαλλού αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Χαραυγής 1-1 αφήνοντας τον όμιλο ανοικτό στην υπόθεση παραμονής.

O Δίας προηγήθηκε στο 39’ με τον Καριντζαϊδη με τον Άρη Αμφιάλης να ισοφαρίζει στο 66΄με τον Κρεββατά σε 1-1, χάνοντας στην συνέχεια σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο με χαρακτηριστικές  αυτές  των τελευταίων λεπτών όπου  Σκαραμάγκος  και Κόκκα απώλεσαν σπάνιες ευκαιρίες από πλεονεκτική θέση.

Οι Κορυδαλλιώτες  στην εκπνοή του ματς έφτασε κοντά στο να σκοράρουν αλλά ο Μακρής στην προσπάθεια του σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πολυχρονόπουλου.

Από τον Άρη αποβλήθηκε στο 58’ με δεύτερη κίτρινη ο Μπαλόπητος και στο 63΄ο Ζιώγας με απευθείας κόκκινη κάρτα και ακολούθησαν οι  αποβολές για την ομάδα του Δία όταν στο 75’ έφυγε ο  Μπουρογιαννόπουλος που αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι Λεμπέση, και στο 89’ ο Πούλιας με απευθείας κόκκινη.

Άρης Αμφιάλης: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος, Γεωργιάδης, Βαζαίος Φ., Βαζαίος Αν., Σάνκα, Σκαραμάγκος, Κλίνης(46′ Ζιώγας), Κόκκας, Μπαλόπητος, Κρεββατάς.