Connect with us

stoplekto

Άρης Αμφιάλης: Ο Καλύβας στο τιμόνι…

Published

on

Ο Θεόφιλος Καλύβας είναι ο νέος τεχνικός του Άρη Αμφιάλης. Ο ικανός προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν στο νέο Ικόνιο και Κερατσίνι. Εξάλλου την Δευτέρα 19/8 είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του συλλόγου στις 18:00 στο γήπεδο Σιταποθηκών.

Εκεί θα βρίσκονται και τα νέα πρώτα αποκτήματα της ομάδας ο 28χρονος αμυντικός Τάσος Τερζάκης από τον Αχιλλέα (αγωνίζονταν και παλαιότερα με τα χρώματα του Άρη) καθώς και ο 18χρονος επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος από την Οδηγήτρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρόσληψης του κ. Καλύβα αναφέρει:

Ο Άρης Αμφιάλης ανακοινώνει την τοποθέτηση του Θεόφιλου Καλύβα στη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Θεόφιλος Καλύβας, ακολούθησε μία ξεχωριστή πορεία ως ποδοσφαιριστής στα πρωταθλήματα όλων των Εθνικών Κατηγοριών με τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Πανελευσινιακού, της Καλλιθέας, της Κέρκυρας, του Φωστήρα και σε άλλες.

Εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξη μας στο πρόσωπο του νέου προπονητή, στον οποίο ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Άλλωστε ο Θεόφιλος Καλύβας είναι ένας προπονητής που εκφράζει την ομάδα μας γιατί του αρέσει να εργάζεται και να αναδικνύει μικρούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή Γιάννη Τζανόγλου και τον βοηθό του Παναγιώτη Κουτσούκο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν έως τώρα στο σύλλογο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply