Connect with us

slideshow

Άρης Βούλας – Αήττητος Σπάτων 3-0

Παράσταση για έναν ρόλο

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης Βούλας, ο οποίος και επικράτησε του Αήττητου Σπάτων με 3-0, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Έτσι λοιπόν οι “κιτρινόμαυροι” κατέκτησαν τους πρώτους τους βαθμούς για τη φετινή σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη. Στον αγώνα τώρα, οι γηπεδούχοι “πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από ότι οι αντίπαλοί τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά και μέσα σε μισή μόλις ώρα παιχνιδιού έδειχναν να καθαρίζουν το ματς υπέρ τους. Συγκεκριμένα, με τα τέρματα του Μαντακίδη στο 20′ και του Παππά στο 32′, ο Άρης είχε βάλει γερές βάσεις για να φύγει νικητής από την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά το γκολ του Βεϊζάι στο 57′ τους… έκοψε τα πόδια και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της συνάντησης, με το 3-0 να κρίνεται δίκαιο. Διαιτητές ήταν οι Δραγάτης, Πολυχρονιάδης και Τζαφόλιας Β.

ΑΡΗΣ: Ντανατσούλας, Θεμελίδης Γ., Θεμελίδης Κ., Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Φώσκολος, Μαντακίδης(61′ Χρυσάνθης), Βεϊζάι, Διγενής(74′ Πολυχρονιάδης, Παππάς(84′ Παπαγεωργίου)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου(46′ Πρίφτης), Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαντλάρας, Καρόκης, Μαγκουσοχατζάκης(71′ Φιτίλης), Κολάνκι, Μασκλαβάνος, Λάππας, Μικόνι(61′ Μπαρμπαρούσης).

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply