Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άρης Βούλας – Ανανέωσε με Τασιόπουλο

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας και την νέα περίοδο με τον προπονητή Τάσο Τασιόπουλο για 3η συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο Άρης Βούλας με το παρακάτω Δελτίο Τύπου.

Μετά το παγκόσμιο φαινόμενο του COVID-19, που έπληξε όλο το κόσμο και όπως ήταν φυσικό και όλο τον αθλητικό κόσμο, ο Άρης Βούλας, μαζεύοντας και αυτός τα δικά του κομμάτια του παζλ για την επόμενη μέρα, έκανε την πρώτη του κίνηση για την ανδρική ομάδα της επόμενης σεζόν. Θα συνεχίσει την συνεργασία της για 3η συνεχόμενη χρονιά μαζί με τον προπονητή Τάσο Τασιόπουλο και την περίοδο 2020-2021. Μια συνεργασία που τα δύο τελευταία χρόνια έδειξε ότι ο Άρης Βούλας δεν είναι μια απλή ομάδα, αλλά μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί και στο μέλλον.
Μια πετυχημένη συνταγή, όπου ο αρχιμάστορας Τασιόπουλος μαζί με την τωρινή διοίκηση του Γ.Σ. Άρης Βούλας δημιούργησαν πρώτα μια υγιή αθλητική οικογένεια και μετά μία ομάδα, που κατά γενική ομολογία, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ. Τα δύο χρόνια που πέρασαν ο Άρης Βούλας έσπαγε το ένα προσωπικό του ρεκόρ μετά το άλλο. Απο την ίδρυση του ποτέ δεν είχε φτάσει σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Τα κατάφερε πέρσι, χάνοντας στο τελευταίο πέναλτι το κύπελλο. Φέτος κατάφερε να τερματίσει, πάλι για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην 2η θέση της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ με 5 βαθμούς διαφορά απο τον τρίτο. Η πιο ψηλή θέση που είχε λάβει μέχρι τώρα ήταν η 6η. Όλα αυτά με αθλητές που παίζουν για την φανέλα και χαίρονται, όσο τίποτα άλλο, να είναι να είναι μέλη αυτής της οικογένειας.
Επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο σ’ αυτή τη ζωή, όλα τα πράγματα θέλουν υπομονή, επιμονή, αλληλοστήριξη, αλληλοσεβασμό και ο καθένας να κάνει το καλύτερο που μπορεί απο το πόστο που κατέχει και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται ο Άρης Βούλας. Ειδικά στη μετά κορωνοιού εποχή, που φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη σε όλα τα επίπεδα, θα φανεί ποιος μπορεί να μείνει όρθιος με ψηλά το κεφάλι και να κρατήσει τους στόχους που έχει θέσει μέχρι τώρα.
Το μοναδικό ερώτημα που αιωρείται αυτή τη στιγμή, δεν είναι τι θα γίνει στην επανεμφάνιση του ιού στη νέα σεζόν, αλλά που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, με τα θεμέλια που έχουν μπεί απο την διοίκηση, τον προπονητή, τους γυμναστές και τους αθλητές. Θεμέλια που μπαίνουν ακόμα και στο γήπεδο με την ολοκλήρωση των νέων αποδυτηρίων απο τον Δήμο 3Β. Μια ομάδα μοντέλο που θα έχει ως έδρα, ένα απο τα καλύτερα και πιο σύγχρονα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ !
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ !