Connect with us

stoplekto

Άρης Βούλας – Μάχη Μαραθώνα 1-2

Published

on

Σε ανοδική τροχιά παραμένει η Μάχη Μαραθώνα η οποία κατέβαλε την αντίσταση του Άρη Βούλας και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1. Στο 9′ ο Καρακοζίδης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Άρη να φτάνει δυο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως οι προσπάθειές των Π. Μαντακίδη αρχικά και του Διακρούση στο 52′ κατέληξαν στο δοκάρι. . Πάντως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια σε αρκετές περιπτώσεις όμως η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε το τέρμα του Νταή για να βάλει την ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78′ ο Παπαγεωργίου. Ο Άρης ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπά στο 83′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης με βοηθούς τους Μητάρη και Μακρή.

ΑΡΗΣ: Παππάς, Λιλελάρι (46′ Αντάρτης), Τσιαγκάνης, Σιδερόπουλος, Διακρούσης, Χρυσοσπάθης (83′ Μάρκου), Βεϊζάϊ, Μαντακίδης Λ., Παπαγεωργίου, Διγενής (89′ Καβάσης), Μαντακίδης Π.

ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα (85′ Καραλής), Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης (46′ Χατζηπέτρος), Καρακοζίδης, Μπούκουρης (89′ Κοροβέσης), Νταής, Σένε, Μίχας, Παπαδόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply