Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άρης Βούλας – Ωρωπός 5-1

Χατ-τρικ ο Παππάς

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Βούλας με εμφατικό τρόπο μάλιστα, καθώς διέλυσε με 5-1 τον Ωρωπό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 20′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Παππάς. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι ”κίτρινοι” ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους φτάνοντας εύκολα σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 67′ ο Παππάς διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του. Στο 71′ ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-0, ενώ 2′ αργότερα ο Βεϊζάι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 75′ Νουόμπα μείωσε σε 4-1, ωστόσο 1′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Παππάς σημείωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Διαιτητής ήταν ο Φαμέλης με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Καζά.

ΑΡΗΣ (Λυκερίδης): Τσιώμπος, Διακρούσης (40λ.τρ. Βεϊζάι), Αντάρτης, Θεμελίδης, Ροδίτης, Μαντ8λ΄ψζης, Μαντακίδης, Παντελής, Πολυχρονιοάδης, Μαντακίδης Λάμπρος (75′ Πάσας), Παππάς, Διγενής (60′ ΠαπαγεωργίουΑ.)

ΩΡΩΠΟΣ (Βλάχος): Τσεβάς, Παπαγεωργίου Λ., Ανυφαντής (62′ Κανατάς), Γκλιάτης, Γούσουλας (75′ Ε. Στεφανής), Μέγας, Κατερίνης, Αποστολόπουλος, Κ. Στεφάνης, Σωτηρόπουλος, Κρομύδας (56′ Νουόμπα)

Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply