Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άρης Πετρούπολης – Κολωνός 1-1

Published

on

Έχοντας συντριπτική υπεροχή ο Άρης Πετρούπολης και χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη λίγο έλειψε να χάσει τον αγώνα με αντίπαλο τον Κολωνό  που τελικά τελείωσε ισόπαλος 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκε δυνατά  και στο 32΄ δυνατή κεφαλιά του Σκούφη μετά από σέντρα του Ρετζόφ πέρασε ελάχιστα άουτ

Στο  34΄σουτ του Ρετζόφ  και στο 36΄ σουτ του Ζούκα απέκρουσε ενστικτωδώς  ο Ροκανάς.

Και ενώ η πίεση του Άρη που έπαιζε στο μισό του γηπέδου όλο και μεγάλωνε  στο 83΄ ο τερματοφύλακας Τριανταφύλλου επαναφέροντας  από το άκρο της μεγάλης περιοχής του  βρήκε κατά  λάθος τον Μακρόπουλο ο οποίος από 30 μέτρα βρίσκοντάς τον  εκτός εστίας με δυνατό σουτ έγραψε αναπάντεχα το 0-1.

Με συνεχείς επιθέσεις ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει 1 – 1 με κεφαλιά του Ζούκα στο 87΄ μετά από σέντρα ακριβείας του Αντωνόπουλου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι παίχτες συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον Άρη ο Τσούκαλης και από τον Κολωνό ο Ζέρβας.

Καλή η διαιτησία των Φίτσα, Μαχαίρα και Περράκη

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ  : Τριανταφύλλου, Ντούλας, Μιχαλόπουλος ,Λουκάκης- NIKOLH, Μπουφίλης ,Ρετζόφ ( 47΄ Τσούκαλης ), Παούρης, Σκουφής ( 78΄ Βαφειάδης ),  Ζούκας ,Αντωνόπουλος

 

ΚΟΛΩΝΟΣ : Ροκανάς , Βογιατζής,  Ζέρβας , Καπελάκης , Νικάκης, PRASA,Φίλης ( 59΄ Βάσσος ), Μακρόπουλος, Σταματάκης ( 89΄ Μουδάτσος ), Μπλάνας ( 73΄ Τσικόγιας ) , Κανδαλέπας