Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άρης Πετρούπολης: Κοντά στην επιστροφή ο Θανόπουλος

Published

on

Έτοιμος να μπει στη διαδικασία δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ προκειμένου να αποφύγει τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε φέτος είναι ο Άρης Πετρούπολης.

Η ομάδα που έχει μπει στη συνείδηση του κόσμου τα τελευταία χρόνια για την αγωνιστική και οικονομική συνέπεια της είναι έτοιμη να εντάξει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που πριν από δυο χρόνια έκανε ό,τι ήθελε τις αντίπαλες άμυνες.

Ο λόγος για τον ακραίο επιθετικό Δημήτρη Θανόπουλο που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος με τη φανέλα του Φωστήρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σωματείο των δυτικών προαστίων.

Η απαράμιλλη ποιότητα του, η προσωπικότητα του και η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα θα του δώσουν τη δυνατότητα να ανεβάσει το επίπεδο του Άρη Πετρούπολης.

Φέτος στο α’ μισό αγωνίστηκε στον Άγιο Ιερόθεο κάνοντας πράγματα και θαύματα με τη φανέλα των ”κιτρινόμαυρων”.

Μεταξύ άλλων ο Θανόπουλος έχει αγωνιστεί σε Πυρσό Γρεβενών, Κηφισιά, Νέους Επιβάτες ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχοντας χαρακτηριστεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η “ερυθρόλευκη” ακαδημία.

Το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί η συμφωνία είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τη διοίκηση σε επικοινωνία που είχαμε να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.